// E'yka Evan'ss
ABOUT ENTRY FRIEND FACEBOOK FACEBOOK
memori yang manis :D
15 November 2012 • 11:41 PTG • 0 comments
assalamualaikum and haii !

hari nhe aku nak kongsi sikit cerita aku time aku jadi model ! haha XD alaa tapi tu sekejap ja tak lama pun api best oo :D dapat pengalaman jadi model . model tu untuk pembukaan butik pengantin datin  tu . kami buat latihan 4 5 hari je just jalan catwalk . cara jalan dia kena betul sebab nak jalan guna kasut tinggi bukan kasut pergi pasar :D yang ajar jalan tu datin and abg nabil ! tapi lawak juga kalau diaorang jalan XD haha !

kami buat show time hari raya haji kedua . raya haji pertama kami tak raya lol pergi buat latihan gitu :) and pilih baju :D aku pilih baju hitam and merah hitam aww cantik gituu !


*baju yang pertama*



muka takot okey ! model ketiga :D


muka aku tak senyum time :D tapi lawa tak baju aku ?

*baju yang kedua*



acee muka aku comfiden haha !


senyummm :)




pic ni paling aww ! sekali aku suka pic nhe :D
ramai cakap baju yang aku pakai lawa :D  


bubye-2




0 Ulasan:

Catat Ulasan




PAST

Cenderella

Annyeonghaseyo I am eyka , 17y/o , follow me , I hope you like it !


love


BLOG ARCHIVE;

  • say " i love you " for me : )
  • my romeo : (
  • aku nak kahwin ?!
  • happy now !
  • why ?
  • The Junas Monkey !
  • tak sabar !
  • happay nhe !
  • nak awak berubah biyy : (
  • sory :(