// E'yka Evan'ss
ABOUT ENTRY FRIEND FACEBOOK FACEBOOK
my romeo : (
11 Ogos 2012 • 12:10 PG • 0 comments

assalamualaikum selamat berpuasa !


biyy..kenapa dengan awk sekarang nhe..time sya sedih n ad masalah awk selalu tadak dengan sya semalam sya mengharapkn awk ad dengan sya . susah sgt kew nak teman sya . nak jadi pendengar setia sya . dulu awk tak macam nhe pown kalau sya ad masalah awk selalu ad dengan sya . tapi skrang tadak pown .

sya tahu awk dah tak syg sya n awk dah mula rasa bosan dgn sya . tapi nhe bukan cara awk nak jauhkan diri dari sya . dan nhe bukan cara awk nak kekal kan hubungan kita . awk tahu tak sya sedih dgn awk . tiap kali kita gadoh sya ngis ! awk tahu tak ? n sya tahu ramai lagi girl yg  nak kat awk yg lebih layak dari sya yg lebih baik dari sya yg selalu dengar cakap awk yg selalu tahu apew yg awk nak . yg lebih sempurna dari sya .

dan awk kena tahu , awk lah laki yg sya betul-2 syg n cinta ! awk tak tahu semua to kan . dan awk kena percaya yg sya takan cari org yg lain selain awk . awk sudah cukup sempurna bagi sya , dan sya tak nak awk tinggalkan sya . sya tak sanggup tapi kalau nak jugak tinggalkan sya . sya terpaksa untuk lepas kan awk untuk org lain demi kebahagiaan awk . tapi awk tak perlu tahu perasaan sya setelah awk tinggal kan sya . rasa syg sya dekat awk takan pernah berubah .

dan sya tak sanggup lagi nak menangis sebab awk . awk tahu tak tiap-2 bulan sya menangis sebab awk time sya nangis awk tak pernah tahu kan biyy...yg awk tahu awk nak marah n maki sya . sya tima apa yg awk cakap dekat sya . time sya sakit awk pown tak pernah tahu kan . seadanya sya pergi dulu dari hidup awk . sya memohon maaf dekat awk . sya syg kan awk lebih dari orang lain awk kena tahu to ! kalau lha awk nangis  n sedih time awk baca story sya , macam to lha sya nangis n sedih sebab awk biy...


saya sayang awak biyy saya perlukan awak saat saya sedih :'(






0 Ulasan:




PASTFUTURE

Cenderella

Annyeonghaseyo I am eyka , 17y/o , follow me , I hope you like it !


love


BLOG ARCHIVE;

  • aku nak kahwin ?!
  • happy now !
  • why ?
  • The Junas Monkey !
  • tak sabar !
  • happay nhe !
  • nak awak berubah biyy : (
  • sory :(
  • happay : D
  • --->✿ SEDIH : ( ✿<---