// E'yka Evan'ss
ABOUT ENTRY FRIEND FACEBOOK FACEBOOK
happy now !
1 Ogos 2012 • 3:42 PG • 0 comments

Assalamualaikum . Selamat berpuasa !

eyka nak story kejap okey ! nak story pasai cinta mati eyka ! hehe jangan jelez :D
dari bulan 4 hingga lha bulan 8 nhe ! stiill lagi okey eyka harap sampai lha bila-2 pown tak ap kalau boleh nak kahwin terus dengan dia . insyallah lha kalau ada jodoh kan :)

semakin hari semakin happy dengan dia , masa mula-2 cpl dulu derek arh mau gadoh ad ja yg tak kena yala mula-2 to harap lha nak dengar kata ap semau kan , semau nak ikut kepala sendiri ja ! sekarang tak dah semau dah baik , tapi ad lha yg salah faham ckit kan , besa lha to kan ;)



cinta mati aku ! nhe gambar kita orang , aku sayang kat dia sgt-2 ; )

nhe gambar kita orang time jumpa , seminggu sekali lha kita orang jumpa . tapi bulan puasa tak jumpa lha . ada lha hari tu kita orang nak jumpa tapi dia pulak busy kan . so tak dapat lha jumpa dia . tipu lha kan kalau tak rindu , mesti lha rindu kan sebab sebulan tak jumpa . kalau jumpa pown dalam skype jew . lepas puasa baru lha boleh jumpa tak sabar nhe tau ; ) n tak sabar jugak nak raya n tak sabar jugak nak rasa duduk rumah baru ! yyjjeeeeeaaahhhhhhhh !!



0 Ulasan:




PASTFUTURE

Cenderella

Annyeonghaseyo I am eyka , 17y/o , follow me , I hope you like it !


love


BLOG ARCHIVE;

  • why ?
  • The Junas Monkey !
  • tak sabar !
  • happay nhe !
  • nak awak berubah biyy : (
  • sory :(
  • happay : D
  • --->✿ SEDIH : ( ✿<---
  • --->✿ HAPPY :D ✿<---
  • -->✿ I LOVE YOU BIY ✿<--