// E'yka Evan'ss
ABOUT ENTRY FRIEND FACEBOOK FACEBOOK
tak sabar !
13 Julai 2012 • 7:44 PG • 0 comments

Assalamualaikum ! hi blog cantik XD lama tak upload post , rasa rindu lha pulak , tak sangka blog aku cantik *sapa-2 nak muntah , muntah sekarang aku tengah perasan nhe* blog berwajah baru,warna biru dan pink ! cantik tak ? hehe 

aku bukan nak story pasai blog nhe , aku nak story pasai rumah baru aku ! heheh , jangan lha jelez erkk ! tak lama lagi boleh duduk lha rumah baru to sukenye :3 and then raya rumah baru lha , tak sabar nhe ! heheh 

kalau boleh aku nak semua baru rumah baru tapi rumah dah baru dah  tak payah nak baru lagi kan ! then aku nak motor baru , cemaera baru fon baru  and pakwe baru erkkkk ! nak mampozz ! kena maki tak pasai aku,aku setia yang seorang jew , sayang kat dia sgt2 pelenkap hidup aku hehe , sayang awak biyy !


0 Ulasan:




PASTFUTURE

Cenderella

Annyeonghaseyo I am eyka , 17y/o , follow me , I hope you like it !


love


BLOG ARCHIVE;

  • happay nhe !
  • nak awak berubah biyy : (
  • sory :(
  • happay : D
  • --->✿ SEDIH : ( ✿<---
  • --->✿ HAPPY :D ✿<---
  • -->✿ I LOVE YOU BIY ✿<--
  • ---->sayang hampa<---
  • ---> i love you ♥ <---
  • ☂ kak angkat yang tersayang ☂