// E'yka Evan'ss
ABOUT ENTRY FRIEND FACEBOOK FACEBOOK
--->✿ SEDIH : ( ✿<---
12 Mei 2012 • 2:12 PG • 0 comments
hi blog : (biyy..kenapa kita jadi macam nhe bila gaduh sikit ja msty nk break..kita dah tak macam dlu kn : ( syg cyg biyy tau dak..syg tau biy dah meluat ngn pgai syg..tpy syg cuma tak suka ja ngn pgai ego biy to..syg mengharap sgt-2 biy bley berubah , biy bley buang pgai ego biy to.. syg takut nty biy yang menyesal ngn pgai biy sendiri..biyy sygs owg tak ? syg tau syg mmg tak suka ngar ckp biy..malam tadi syg bebai gila ngn biy..syg punya lha tunggu biy buad misscol last-2 biy sedap-2 tido sampai hati biy kn..myb biy tadak mood nak cakap ngn syg : ( syg suka cari pasai kan..smlm syg just lupa jaa nak gtaw..engat kan biy nk ucp tima kasih ka at syg..sbb syg col biy tpy tadak pown mcm to : ( smlm syg ckp elok-2 ngn biy tpy biy ckp kasar ngn syg..tpy kenapa biy bley jady macam nhe ? syg tak pham apa yang biy nak..syg dah sabar banyak ngn biy..tpy ckunk syg tak bley sabar dah..biy buad syg macam nhe..syg sanggup tunggu biy tau tak..last-2 jadi macam nhe..biy ter0z off fon biyy mmg ego : ( biy tak reti nak pham perasaan syg..kenapa susah sgt nak pham syg..cuba klau sehari biy buad syg happay..cuba klau biy pham perasaan syg..sumpah syg takan buad pgai..tpy biy susah sgt nk pham syg..semua nak ikut kepala biy ja..sudah-2 lha biy..jangan lha sampai syg btoii-2 meluat kat biy..jangan buad sampai jadi macam to..time kita relay syg tak penah ckp yang syg meluat kat biy..syg tamau ckp macam to sbb syg nk jaga perasaan biy..syg tamau biy sedih to ja..tpy biy dah meluat ngn pgai syg,syg tak bley ckp apa lagi..to dah biy ckp..sumpah time to syg dah tak bley tahan air mata nhe..syg terpaksa juga keluar air mata..first time laki cakap macam to kat syg : ( tpy tapa biyy jujur ngn syg..biy terus terang ngn syg..tpy biy tak tau apa perasaan syg time to..biy maen lepas ja cakap..biy tak pikiq perasaan owg..syg tau biy buad macam nhe sbb biy nak balas balik apa yang biy rasa kan..syg dah rasa banyak kali dah..cukup lha biy..engt biy syg nak 1 ja dari biy..tolong pham syg n buang pgai ego to..yang to syg nak..tak lebih tak kurang dari to..syg mangharap sgt-2 : ( biy bley berubah..berubah lha sbb syg buad syg happy..plzzzzzzzz : (                                                                     iloveyoubiyy.....


0 Ulasan:




PASTFUTURE

Cenderella

Annyeonghaseyo I am eyka , 17y/o , follow me , I hope you like it !


love


BLOG ARCHIVE;

  • --->✿ HAPPY :D ✿<---
  • -->✿ I LOVE YOU BIY ✿<--
  • ---->sayang hampa<---
  • ---> i love you ♥ <---
  • ☂ kak angkat yang tersayang ☂